Booking
Velkommen til onlinebooking på Lia Fjellhotell
  • Book nå og betal ved ankomst eller avreise
  • Kostnadsfri booking, du oppgir kun kreditkortnummer som sikkerhet
  • Bekreftelsen kan skrives ut og sendes til deg per epost
For personlig service, vennligst ring oss på tel: + 47 32 08 74 00
Du er her > Nyheter

 

 

Tenk deg å ta en fottur innover fjellet. og se de friske fargene. Raste i solveggen på en av stølene våre eller padle i et stille vann en lys og rolig sommerkveld. Kanskje dra i land en ørret eller to i løpet av dagen.

 

Hva med å utforske området på sykkel? Her kan du velge mellom aktiv ferie eller en avslappende stund nede ved Holmevannet, med fiske fra land eller robåt. For familier anbefaler vi Langedrag Naturpark og Bjørneparken på Flå. Spennende både for store og små.

 

Ta kontakt, og vi gir deg informasjon om hva du kan foreta deg. Vi har gode familietilbud. Det minste barnet under 9 år gratis ved 2 voksne betalende, og opphold i samme rom. Ring oss på tlf; 32 08 74 00 eller send oss en Epost for mer informasjon.

 

Velkommen til gards og til hyggelige priser.

 

God sommer fra oss på Lia

 

 

 

  

 

Under er et par koselige filmsnutter og litt bilder. 

 

  

Vinteropplevelser

Det går mot lysere tider, solen stiger høyere for hver dag. Den gir oss energi til å spenne på oss skiene for så å legge ut i flotte og velpreparerte løyper innover fjellheimen. Det er nå vinteren er på sitt beste. Blå Swix kan brukes, men det er lurt å legge et tynt, tynt lag med fiolett oppå den blå. Lenger utover vinteren må nok klisteret fram. Forsøk universalklister på boks, så slipper dere klissete hender og fingre.
Kanskje fart og vind i fjeset heller lokker? Da er det bare å "hekte" seg på kroken i skianlegget, opp 170 meter, for så å sette utfor i velpreparerte bakker. Husk hjelm.
Uansett hva dere gjør, ha en fantastisk flott vinter, og bruk tiden godt ute i det fri!

 

Trugeturer

Vi vil gjerne få anbefale dere en trugetur i skogen rundt Lia. Dette er en opplevelse, særlig etter mørkets frembrudd. Det er da skogen er på sitt mest spennende! Vi har masse truger til leie.
Villmarkscampen vår, Halvorstølen, er en rotekte heimestøl. Med tømmerhus og bålgrue som ramme, kan dere oppleve gode gamledager og lagaktiviteter med pil & bueskyting, øksekasting, lassokasting og luftgeværskyting. Aktivitetene passer for damer og herrer i alle aldersgrupper. Vi tilrettelegger også ekte stølskost på stølen, hvor rømmegraut, spekemat, flatbrød og annet godt hører til, samt noko godt attåt.